23948sdkhjf

Baksensor uden støj – medmindre det er nødvendigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

SEEN IRIS 860 giver alarm i både kabinen og bagud, og kun når den aktiveres af en refleks i sit søgefelt.

IRIS 860 er en sikkerhedsløsning fra SEEN Safety Limited, som sikrer gående kolleger på f.eks. byggepladser og lagre samtidig med, at den ikke bipper og larmer unødigt.

Den er beregnet til montering på gaffeltrucks og entreprenørmaskiner og reagerer på alle typer af reflekser, dvs. arbejdstøj, sikkerhedsveste og afmærkninger. Alt sammen noget der i forvejen findes på lukkede arbejdspladser.
Den store fordel ved SEENs løsning er at den er lydløs, indtil der kommer en refleks ind i søgefeltet. Så gives der til gengæld alarm - både i kabinen, så føreren kan standse, og udenfor så kollegaen kan træde til side.
Alarmen er således meget let at bruge, for man skal bare køre som vanligt, og blot reagere ved at bremse hvis der kommer akustisk alarm.

SEEN-løsningen er også let at montere. Jeres egen reparatør vil let kunne montere sensorerne med bare 3 ledninger og en plug-and-play løsning.

Man indstiller sensorerne med en PC og SEENs gratis App, så søgeområdet og alarmeringstype tilpasses arbejdspladsens omgivelser.

SEENs IRIS 860 er en konkurrencedygtig løsning, hvor prisen starter ved 8.885 kr.

Hvis det ønskes, kan der tilkobles kamera og andet udstyr. Hvis du vil vide mere om sikkerhedsløsningen og de muligheder, den rummer, så kontakt os i HSØ ApS via mail på hsoe@hsoe.eu eller på mobil 2628 4033.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Baksensor med let montering\nBaksensor til truck og entreprenøremaskiner\nBaksensor der kun giver alarm ved påvirkning af refleks\nHSØ ApSVed påvirkning af refleks giver baksensor lyd og signal i både kabine og udenfor\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.078