23948sdkhjf

Færre tunge løft og træk med selvkørende palleløfter

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS har forbedret sin Ergo-truck, så den har elektrisk løfte- og kørefunktion ligesom det udskiftelige Lithium batteri nu kan lades til 3 timers brug. Og mobil vejning er naturligvis stadig en del af Ergo-trucken.

Med RAVAS Ergo-truck-3200 får du en robust palleløfter med både elektrisk løft og kørsel samt en præcis vægt samlet i et produkt. På den måde undgår du at løfte godset manuelt og at køre til og fra en stationær vægt. Det giver et forbedret arbejdsmiljø, fordi du undgår at skulle løfte, trække eller skubbe dit gods manuelt.

RAVAS Ergo-truck-3200 har en kapacitet på 1.500 kg., og viser vægten på godset med 0,1% tolerance. I displayet vises vægten i intervaller på 0,5 kg op til 500 kg og derfra med 1 kg graduering.

Når du anvender RAVAS Ergo-truck-3200, bruger du den som enhver anden palleløfter. Her får du bare hjælp til at flytte og veje dit gods uden at skulle bruge ekstra kræfter på det.

Med denne palleløfter vil du uden yderligere omkostninger også få mulighed for at overføre vejedata til et Excel-ark på din PC ved at bruge RAVAS App.

RAVAS-Ergo-truck-3200 er en lagervare og fås til 26.750,- DKK plus moms. Prisen er inkl. levering, hvor fragtmanden kan komme.

Som tillæg kan bl.a. vælges ekstra batteri, printer, ”godkendt til handel” eller forskellige andre muligheder for trådløs overførsel af vejedata. Den kan også monteres en indikator 5200, som giver mange muligheder, f.eks. tællefunktion, touchskærm og 10 faste TARA.

Kontakt HSØ ApS, så finder vi den rette løsning. Vi kan kontaktes på mail: hsoe@hsoe.eu eller på mobil på 26 28 40 33.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Tydeligt display på RAVAS Ergo-Truck \nHSØ ApSLet betjening af RAVAS Ergo-Truck\nbetjeningshåndtag elektrisk palleløfter\nHSØ ApSRAVAS App\nMobil vejning\nElektronisk overførsel af vejedata\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.125