23948sdkhjf

Bring investerer i Tise - vil gøre cirkulær handel nemmere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bring

Bring, der er en del af Posten Norge-koncernen, træder ind som investor i den norske second hand platform, Tise. Samtidig melder eBay Ventures og Nysnø Climate Investments sig ind på ejersiden.

Bring vil i fremtiden investere massivt i cirkulær økonomi, og investeringen i Tise er et skridt i den retning. Den nordiske logistikaktør ønsker sammen med Tise at sænke tærsklen for genbrugsindkøb.

- Løsninger som fremmer genbrug og en cirkulær økonomi er et vigtigt satsningsområde for koncernen fremadrettet. Hvis vi skal formå at mindske miljøudledningen i tråd med Paris-aftalen, skal vi skabe tjenester som gør det lettere at handle cirkulært. Vi er overbevist om at vejen til et mere bæredygtigt samfund kræver at det bliver nemmere at købe og sælge brugt i hele Norden. Platforme som Tise forenkler overgangen til en mere cirkulær økonomi, siger Tone Wille, administrerende direktør i Posten Norge koncernen.

Tise er en nordisk markedsplads, der ønsker at gøre det nemmere at købe og sælge brugt tøj. Hos Tise handles tøj primært mellem private, men virksomheder kan også sælge deres brugte varer (Tise second chance). Tise blev grundlagt i 2014, og den app der blev lanceret for seks år siden har over 2,5 millioner registrerede brugere.

Posten Norge og Tise har allerede et samarbejde om fragtløsninger i Norge – hvor Tise-brugere kan sende deres varer med Norgespakken™. Posten Norge koncernen vælger nu at investere i Tise gennem Bring Ventures.

- Vi er en nordisk virksomhed, og det vil være vigtigt i vores fremtidige ekspansion at få en stor nordisk logistikaktør ind. Ved at tage Bring med ind som investorer kan vi få adgang til vigtig indsigt om logistik og fragt, siger Eirik Rime, administrerende direktør i Tise.

- Vi har en stærk tro på, at det er et område, der står over for stor vækst. Tise har på kort tid opbygget en attraktiv platform for køb og salg af brugt tøj – og formår at gøre det inspirerende og sjovt at handle brugt. Teamet hos Tise har stor viden og forståelse for deres målgruppe, hvilket gør dem godt positionerede til at drive markedet fremad. Vi glæder os til at være en del af Tises rejse , siger Siri Marie Hagen hos Bring Ventures.

Om Tise
Tise er en nordisk, hurtigt voksende markedsplads for brugte varer. Appen blev lanceret i 2016 og har i dag 2,5 millioner registrerede brugere. Mere end 150.000 mennesker bruger markedspladsen hver dag.

Om Bring Ventures
Bring Ventures er en del af Bring og Posten Norge koncernen. Bring Ventures' mission er at investere i nystartede virksomheder, der driver innovation og er relevant for at nå koncernens overordnede mål. Tidligere har de investeret i startups som Crossborderit, Elonroad og Two.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bring

Ventrupparken 4
2670 Greve
Danmark
Bring

Send til en kollega

0.079