23948sdkhjf

Lessor Løn – det nye lønsystem i skyen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Microsolutions A/S

Lønsystemet LessorLøn, stiller mange værktøjer til rådighed, som minimerer kompleksiteten og bidrager til at bevare overblikket.

Er LessorLøn relevant for din virksomhed?  En intuitiv og enkel måde at køre løn på med mange muligheder og værktøjer til rådighed, gør LessorLøn interessant for mange virksomheder.

 Altid opdateret

Det nye lønsystem LessorLøn er en Cloud-løsning og dermed altid opdateret med de seneste lovgivningsmæssige ændringer. Det betyder bl.a. at ændringer i overenskomster, nyt ferieår, standardsatser m.m. automatisk vil være en del af systemet og opdateret når man tilgår systemet.

Prøvekørsler

Prøvekørsler inden den endelige lønkørsel med diverse validerings- og kontrolmuligheder er blandt værktøjerne, der giver både overblik og sikkerhed for at lønnen afregnes korrekt.  

Udveksler data

LessorLøn henter selv skattekort og medarbejderoplysninger, samt kvitteringer på indbetalinger og danner selv filer til Nets, E-skat og lønsedler.

Integrationer

Systemet indeholder integration til Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central og giver mulighed for enkelt at overføre filer til andre ERP-løsninger – herunder Dynamics 365 Finance og Dynamics AX.

 Der er desuden integration til Lessors HR-system og Tidsregistrering.

 Læs mere om mulighederne med LessorLøn og få rådgivning om valg af løsning.

 Microsolutions er Lessor Power House med specialister indenfor bl.a. produktion, logistik og service.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Microsolutions A/S

Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
Naverland 2, 2600 Glostrup
8700 Horsens
Danmark
Microsolutions A/S

Send til en kollega

0.079