23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toyota lancerer sin nye Traigo24 elektriske gaffeltruck

Toyota Material Handling Europe introducerer sin nye 3-hjulede elektriske gaffeltruck, Traigo24, der er designet til enkle, almindelige opgaver på steder med lidt plads. Modellerne går fra 1 til 1,5 tons og fås med energieffektivt lithium-ion batteri

I den nye serie af Toyota Traigo24 elektriske gaffeltruck kan der vælges modeller med en kapacitet på 1 ton, 1,25 tons og 1,5 tons med en løftehøjde op til 6,5 meter. Denne let at køre, kompakte, 3-hjulede truck giver mulighed for sikkert og effektivt arbejde på steder med meget lidt plads. En lang række af lette til middeltunge arbejdsfunktioner kan håndteres af denne førervenlige truck. Dens størrelse og fleksibilitet gør den ideel til fabrikker, lagerbygninger og butikker uden at gå på kompromis med sikkerhed, pålidelighed eller komfort.

Der er for tiden stor efterspørgsel efter elektriske gaffeltruck med mange forskellige krav fra vores kunder som afhænger af hvordan lasten håndteres, arbejdsmiljø og den rette energiløsning.

Uanset om det så er vores nyeste Traigo80 truck, der virkelig giver kunderne mulighed for at skifte til el uden at gå på kompromis med ydeevnen ved intensiv brug. Eller om det er vores nye, kompakte Traigo24 modeller, der gør det nemt for kunderne med lejlighedsvise behov for kompakte funktioner. Vi er i stand til at imødekomme ethvert behov.” siger Jose Maria Gener, Vice President Sales & Marketing hos Toyota Material Handling Europe.

Gør det nemt med den kompakte og manøvredygtige Traigo24

Det ekstremt kompakte steldesign på den nye 24-volt elektriske gaffeltruck gør den ideel til steder med meget lidt plads. Den er meget manøvredygtig, hvilket er perfekt til stabling af paller i smalle gange, selv med 1,5 ton modellen der har et nyt, kortere stel, hvilket øger køreegenskaberne og effektiviteten til den højeste kapacitet. Toyota Traigo24 giver en kombination af behændighed, lethed i anvendelsen og effektivitet til enkle, lejlighedsvise håndteringer.

På trods af Traigo24’s kompakthed føler førerne sig godt tilpas i førersædet takket være adskillige ergonomiske funktioner, som tilsammen forbedrer arbejdsmiljøet og produktiviteten. : Det indbyggede display giver vigtige driftsoplysninger inden for rækkevidde så som løftehøjde, lastens vægt og mastens position. Det nydesignede lavere instrumentbræt hjælper også til med at øge effektiviteten ved at give et fantastisk udsyn fremad. Oven i det har man beregnet mere plads til førerens fødder med et nyt pedallayout samt en vipbar ratstamme med positionshukommelse. Endvidere kan førerne vælge hvilke af en række betjeninger, der bedst passer til deres kørestil: minigreb, en multifunktionskontrolenhed eller standardgreb på førersiden. Alle de ovennævnte funktioner bidrager til at forbedre produktivitet, effektivitet og en øget driftssikkerhed på samme tid.

Energi-effektiv strøm

Serien af 24-volt elektriske truck fås både med lithium-ion strømteknologi og traditionelle blysyrebatterier. Der kan vælges mellem forskellige intelligente energipakker baseret på meget energitætte lithium-ion batteriløsninger fra Toyota Material Handling. Giver mulighed for maksimal energiudnyttelse samtidig med at CO2-udledning og energiomkostninger reduceres. Konceptet gør det muligt for kunderne at beregne den optimale kombination af batteri og oplader, som passer perfekt til deres arbejdsforhold, med indregning af driftstid og planlagte pauser under en normal arbejdsvagt, selv for disse elektriske truck, der mest anvendes en gang imellem.

Traigo design – Det bliver i familien

Det nye udvendige design giver Traigo24 et ‘udseende og en følelse af at høre til familien’ på samme måde som Traigo48 og den nyankomne Traigo80, der alle hører til familien af Toyotas elektriske trucks. Både beskyttelsestaget og modvægten er nydesignet til at lette de specifikke materialehåndteringsopgaver for denne truck. 
Ud over at kunne anvendes indendørs og indimellem udendørs kan Traigo24 også tilbyde forskellige kabinemuligheder såsom kanvaskabine, kabine ude døre eller forrude og tag, alt sammen stadig med garanti for komfort og effektivitet for føreren. 

Sikkerhed går forud

Toyota Traigo24 fås som en opkoblet intelligent truck, så kunderne kan overvåge og forbedre driften på deres virksomhed, når det gælder sikkerhed, produktivitet og omkostningsreduktion. Nogle af funktionerne tilgængelige i I_Site flådestyringssystemer er: PIN-kode/Smart Access, autoriserer førere med en PIN-kode eller et Smart card, der begge er integreret i instrumentbrættet ved siden af displayet at aktivere trucken. Endnu en I_Site funktion, der fås som ekstraudstyr, er en før-driftskontrol, som først giver føreren mulighed for at starte gaffeltrucken, efter at de har besvaret en række spørgsmål, der sikrer, at trucken er pålidelig og sikker at betjene.

Alle Traigo24 elektriske trucks er som standard udstyret med Toyotas unikke System of Active Stability (SAS), som gør gaffeltrucken meget stabil og beskytter føreren og lasten under kørsel, i sving, og når der løftes. SAS er avanceret teknologi, der giver øget sikkerhed og højere produktivitet.

Forbedre din drift endnu mere

Den nye 24-volt model har også en række funktioner til øgning af produktiviteten og materialehåndteringsfunktionerne. To nye master er tilføjet til den nye Traigo24 model, masterne FV og FSV, der begge øger udsynet til gaffelspidserne for en øget produktivitet, men ligeledes giver mulighed for at manøvrere på steder med lav loftshøjde, hvilket er en god tilføjelse til truckens kompakthed.

Desuden fås der nu kraftige LED for- og baglygter som ekstraudstyr på denne nye, elektriske gaffeltruck, hvilket garanterer en mere sikker drift på mørke steder og samtidig sparer på energiforbruget.

Make it Easy med Toyota Traigo24, den nye elektriske truck med modvægt, forenklede funktioner, kompakt design, letter betjening og fantastisk udsyn beregnet på sikker og effektiv drift.

For yderligere information om Traigo24 her

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Kontaktperson

MBJ
Martin Boye Jørgensen
Digital Marketingchef
+45 42464445 martin.boye@dk.toyota-industries.eu

Send til en kollega

0.063