23948sdkhjf

Hydraulisk vejesystem til stablere og trucks.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Præcist vejesystem fra hollandske RAVAS med en tolerance på kun 0,2% af kapaciteten og med mange tilvalgsmuligheder.

RAVAS RCS Hy-Q-52 er det nyeste hydrauliske vejesystem fra hollandske RAVAS, der er markedsledende i Europa indenfor mobile vejesystemer.

RAVAS RCS Hy-Q-52 har et 5” farvedisplay med touch funktion, der er meget nem at bruge i dagligdagen, og kan anvendes fra den lille stabler til firmaets store truck optil 100 ton.

Når systemet mærker, at der løftes en byrde, vises der en gul pil midt på skærmen, som betyder at man skal løfte. Når der er hævet et stykke, vender pilen nedad og man skal sænke. Derefter vises vægten, som bliver stående på skærmen. Selve vejningen tager ikke lang tid, fordi der vejes, mens slæden er i bevægelse.

Der er mulighed for at lagre 10 faste TARA værdier eller man kan lave auto- eller manuel TARA.

RAVAS RCS Hy-Q-52 er ikke følsom overfor forskudt lastcenter, brug af rotator, klemmer eller andet tilbehør, man bruger for at løfte sit gods.

De vejedata, man får i løbet af en arbejdsdag, kan enten gemmes i et USB stik eller sendes til et Excel ark på sin pc via en gratis RAVAS app på sin telefon. Mulighederne ligger som standard i systemet og koster ikke ekstra.
Der er også mulighed for at tilvælge en printer, hvis man ønsker at have sine vejedata i papirform med det samme.
Med RAVAS RCS Hy-Q-52 er der også den mulighed at koble enheden op på virksomhedens wifi og være koblet på virksomhedens ERP/WMS system online eller offline. Her kræves et tilvalgt software system fra RAVAS.

Prisen er 16.925,- DKK  ex. Moms for selve systemet. Dertil skal lægges montering på stabler eller truck.

Ring til Henrik fra HSØ ApS hvis du ønsker yderligere oplysninger og anvendelsesmuligheder for dette produkt.  Ring på: 26 28 40 33


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.11