23948sdkhjf

Butikkerne i Aalborg klæder dig varmt på

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Overtøj skal der til, når kalenderen siger efterår. Du får her masser af gode råd fra en garvet modeekspedient fra Aalborg Storcenter.

Hun fortæller, hvordan du klæder dig varmt og stilsikkert på til de kolde tider. Er du til den klassiske trenchcoat, jakken eller måske uldfrakken? Find ud af det, her.

Efteråret har meldt sin ankomst, og inden længe begynder dagene at blive kortere. Og koldere ikke mindst. En garvet modeekspedient fra Aalborg Storcenter kender alt til Aalborgs butikker. Hun giver dig her gode råd til, hvordan du, som bor omkring Aalborg, klæder dig varmt på med stil.

Trenchcoaten er den evige klassiker
Trenchcoaten er og bliver en klassiker. Så har du ikke en i forvejen, så er den en rigtig god investering, som du kan bruge mange år fremover.

Trenchcoaten er en overgangsjakke, som du hiver frem i foråret og også bruger i efteråret. På de lidt køligere dage, kan du bruge en trøje indenunder”, fortæller vores modeekspedient.

Der er rigtig mange forskellige trenchcoats at vælge imellem i butikkerne i Aalborg Storcenter i øjeblikket. Så der er masser af muligheder for at finde én, som vil falde i din smag. Du kan style den med lange støvler, som er på mode dette år. Men du kan også vælge at style med sneakers, som giver et mere cool og praktisk udtryk i stedet.

Gør dit look interessant med den rigtige jakke
Når temperaturen daler yderligere, er der ingen vej udenom det mere forede overtøj. Og her kommer jakken ind i billedet.

Vores modeekspedient fra Aalborg Storcenter giver dig følgende råd, når du skal vælge jakke: ”Det kan være fristende at vælge en jakke i de typiske ”jakke-farver”. Altså sort eller grå. Men hvis du tør, så prøv at vælge en farve med en smule mere spræl i. Det vil gøre dit look meget mere interessant.”

Vælg en uldfrakke i god kvalitet
En frakke er en lang jakke. Her gælder overstående råd om farver derfor også. Desuden giver vores modeekspedient dig her sit sidste råd. Hun fortæller: ”Hvis du vælger en frakke i uld, er det en god idé at investere lidt ekstra penge i en frakke af god kvalitet. Sats på at skulle bruge frakken længe – i stedet for at skulle skifte den ud igen næste år. Så er de ekstra penge hurtigt tjent ind.”

Nu er du forhåbentlig klædt godt på med gode råd til overtøjet til de kolde tider. Du kan blandt andet finde de forskellige typer overtøj i Aalborg Storcenters butikker. Så nu mangler du bare at vælge.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078