23948sdkhjf

Bæredygtighed i bedemandsbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

De seneste år er vi mennesker blevet opmærksomme på, at vi bliver nødt til at træffe bæredygtige valg, såfremt vi ønsker at værne om en bedre fremtid på jorden.

Det har forårsaget, at virksomheder på tværs af brancher opsøger bæredygtige valg, således forbrugerne har mulighed for at vælge et miljøvenligt alternativ.

Samme tendens gør sig gældende for bedemandsbranchen, og specielt en begravelsesforretning nær Aalborg har udvidet deres kerneværdier med endnu én; netop bæredygtighed. 

Erfaren og engageret begravelsesforretning 
På en af hovedgaderne i Nørresundby ligger Skatt Christensen Begravelsesforretning, og denne begravelsesforretning er en af Nordjyllands mest erfarne. Skatt Christensen er familiedrevet, og har eksisteret siden 1907. Familien har altid været drevet af at gøre en forskel, og ligeledes at kunne gøre en forskel for enhver, uanset vedkommendes religion, kultur og traditioner.

Begravelsesforretningen yder deres service ud fra tre kerneværdier: Engagement, respekt og forståelse, hvorfor de blandt andet stiller deres ekspertise til rådighed overfor alle, der har behov for hjælp af en bedemand.

Skatt Christensens store engagement benyttes i flere forskellige aspekter af deres virke, hvilket både omhandler en personlig og respektfuld tilgang til de pårørende, der ønsker hjælp. Derudover engagerer de dem ligeledes i bæredygtige tilvalg, således pårørende kan tage afsked med afdøde på bæredygtig vis. 

Bæredygtige kister og urner 
Skatt Christensens engagement omhandlende bæredygtighed kommer specielt til udtryk i deres udvalg af kister og urner, eftersom de har mange produkter, der ikke er miljøbelastende. Det skyldes blandt andet, at de samarbejder med Tommerup Heilskov, der fremstiller kister i certificeret nordisk træ, som let indgår i naturens kredsløb. 

Udover kister i bæredygtige materialer er det også muligt at vælge urner, der er let nedbrydelige. Her er der et stort udvalg, således pårørende kan vælge netop den, der passer til afdøde, hvad end asken skal spredes under åben himmel eller lægges i jorden på kirkegården. 

Foruden samarbejdet med Tommerup Heilskov, der sikrer bæredygtige løsninger, samarbejder begravelsesforretningen også med Growing Tree Network, der planter et træ, hver gang en kiste fra Tommerup Heilskov sælges.

På den måde skabes liv, når et andet slukkes, hvilket både er en varmende tanke og ligeledes til gavn for folkeskovene rundt omkring i landet. 

En bæredygtig og værdig afsked 
Et dødsfald sætter livet i perspektiv, for vi mennesker bliver bekendt med livets skrøbelighed. Af denne grund kan det være en betryggende følelse, at afdøde placeres i en bæredygtig kiste, således vedkommende forenes med naturen.

Yderligere bliver de pårørende opmærksomme på at værne om livet på jorden inklusiv den jord, hvor livet leves. Derfor er det et pejlemærke for mange, at begravelsesforretninger har bæredygtige tilvalg, således deres værdisæt matcher.

Ønsker du at skabe kontakt til en bedemand med begravelsesforretning i Nørresundby eller Aalborg, bør du opsøge Skatt Christensen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.08