23948sdkhjf

Bæltetasker eller bumbags

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du lidt alder, har du garanteret ejet en bæltetaske. Og hvis den var af skind, har du den garanteret endnu. Og så er det med at få den hevet frem af gemmerne og få den støvet af.

For du har sikkert bemærket, at bæltetasker er på mode igen. Nu kaldes de godt nok lige så tit for bumbags, men funktionen er den samme.

Det er designet næsten også. For nogle af dem i hvert fald. Men der er også kommet mange flere forskellige på markedet. Så du har mange flere design, størrelser, farver, antal lommer osv. at vælge imellem. Men det handler ikke kun om udseendet. For en bæltetaske er superpraktisk, uanset om du skal på ferie, i byen eller på familiebesøg.

Praktiske og good looking bæltetasker
”Du kan købe bæltetasker og bumbags i mange forskellige design hos Freja Skind. På den måde kan du glæde dig over dit smarte look, samtidig med at du kan have dine personlige ting med dig på en sikker og praktisk måde”, fortæller Lasse fra det danske firma Freja Skind, som har et bredt udvalg af bæltetasker af skind.

Og det har han helt ret i. For der er virkelig mange at vælge imellem. Og selvom de er lavet af ægte læder, kan du vælge mellem alt fra de klassiske sorte og brune til de mere sprælske farver som gul og grøn.

Sådan bæres tasken
Da bæltetasker var moderne sidst, fik de deres navn ud fra, hvordan du bar dem. De blev nemlig båret rundt om livet som et bælte. Deraf navnet. I dag ses de oftest båret over skulderen på tværs hen over brystet.

Men uanset hvordan du bærer tasken, så kan du sætte den, så den ikke er i vejen, f.eks. på ryggen, når du cykler, eller du kan beskytte dine ejendele ved at sætte den, så din arm dækker for den.

Stor eller lille taske
Som nævnt kan du få bæltetasker i mange forskellige størrelser og med forskelligt antal lommer. Den ene er ikke bedre end den anden. ”Det handler om dit behov”, siger Lasse. Godt nok er der naturligvis plads til mere i den store, men til gengæld kommer den også hurtigt til at veje mere, og den fylder også mere, når du bærer den.

”Skal du kun have din mobil og en nøgle med, kan du med fordel vælge en lille model. Skal du både have nøgler, mobil, pung, kortholder, makeup, kam osv. med, så skal du gå efter en stor model”, slutter Lasse fra Freja Skind.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078