23948sdkhjf

Kom godt i gang med din nye virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at gå selvstændig og starte egen virksomhed? Uanset hvad din erfaring er, kan du i denne artikel blive klogere på, hvordan du kommer godt i gang med din nye virksomhed.

Samarbejdspartner 
Når du starter virksomhed bør du først og fremmest have de kritiske briller på. Dette betyder blandt andet, at du bør overvejer dine egne kompetencer og være realistisk omkring de kompetencer, som du måtte mangle. Er du den fødte leder, og kan du lide at have mange bolde i luften? Eller besidder du den rette økonomiske og forretningsmæssige forståelse i forhold til at få virksomheden til at vækste? 

Få at øge virksomhedens chancer for at få succes, kan du med fordel overvejer at lede efter samarbejdspartnere, der har kompetencerne, som komplementerer dine egne. På den måde får du også god sparring, og samtidig vil du stå stærkere med et kompetent team bag dig. 

Netværk 
Du ved det sikkert allerede, men et stærkt netværk er yderst værdifuldt, når man skal starte ny virksomhed. Det kan derfor godt betale sig investerer tid i at opsøge konferencer, receptioner og andre sociale sammenhænge, hvor du kan møde andre virksomheder, som du kan networke med. Sørg for at holde kontakten ved lige med de mennesker, som du møder og finder interessante. Eksempelvis er LinkedIn et glimrende medie at skabe forbindelse og opretholde kontakten med de mennesker, som du har netværket med. 

Kontorplads med all inclusive 
Som nystartet virksomhed kan det være svært at etablere sig - det gælder også i forhold til at finde en kontorplads. Uanset om din virksomhed udelukkende består af dig selv, eller om den består af flere medarbejder, kan du med fordel overveje at leje dig ind på et kontorhotel. Et kontorhotel er en fleksibel løsning og perfekt for nystartede virksomheder, som ønsker at prøve, om vingerne kan bære, uden at sætte alt på spil. 

Søger du kontor lokaler til leje på kontorhotel i Nordjylland, kan du undersøge mulighederne hos FME i Frederikshavn. Som lejer betaler du her en fast månedlig leje, hvori der blandt andet er inkluderet arbejdsplads med skrivebord, fri adgang til møde- og konferencelokaler, fri parkering samt rengøring. Derudover er det muligt at tilkøbe frokostordning, så du og dine kollegaer ikke skal bekymre jer om selv at medbringe mad.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094