23948sdkhjf

Spar plads, boost produktiviteten med Mitsubishi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Mitsubishi Forklift Trucks lancerer en ny man-down VNA- smalgangstruck

Lagerpladsen er værdifuld, og derfor indretter virksomhederne ofte deres lagre med smalle køregange og høje reoler, for at få størst muligt udbytte af deres lagerplads. For at kunne klare disse udfordringer, tilbyder Mitsubishi Forklift Trucks nu en ny man-down smalgangstruck (VNA) — THD13-15N3-serien.

Ikke flere forsinkelser

VNA-trucks fungerer fremragende i smalle reolgange, men er ofte mindre effektive og manøvredygtige, når man arbejder udenfor gangene, så der er normalt behov for Pick up & Drop station og service trucks, til at holde dem effektive i gangene. Men eftersom VNA- og service truckenes driftscyklusser sjældent passer sammen, spildes der tid, mens den ene står stille.

THD13-15N3-serien kombinerer de bedste egenskaber, i en man-down VNA-truck med en reach-trucks smidighed, hvorved samme medarbejder har mulighed for at hente deres egne paller, uden behov for ekstra personale.

Lagrene kan ved at anvende en alsidig truck, optimere pladsen og strømline antallet af nødvendige trucks og medarbejdere – hvilket giver betydelige besparelser. Lagerkapaciteten kan også øges, eftersom der ikke er behov for service trucks og P&D-stationer.

Læs mere om vores VNA-trucks på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk eller giv os et kald på tlf. 72 210 210


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Billeder & videoer

VNA-Smalgangstruck\nVNA-man-down\nSmalgangstruck\nTruck\nLager\nLageroglogistik\nLagerplads\nMitsubishiForkliftTrucks

Send til en kollega

0.079