23948sdkhjf

Komforten er i top hos vores nye Mitsubishi EDiA XL!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Vi er meget begejstret for vores nye EDiA XL! Denne elektriske gaffeltruck giver dig optimal kraft og ydeevne, samt en masse funktioner!

Komforten er i top hos vores nye EDiA XL!

Med funktioner som blandt andet:

·         Mini rat

Minirattet minimerer den kraft, det kræver at betjene gaffeltrucken, da det understøtter en mere afslappet kørestilling, hvilket sikrer, at operatøren bevarer komforten og styringen under lange vagter. (tilbehør)

·         Dobbelt joystick

De ergonomiske dobbelte joystick, der muliggør samtidige løfte- og vippefunktioner, som har et godt greb, især når der bruges handsker. (tilvalg)

·         Komfortabel kabine

Det overordnede støjniveau inde i kabinen er blot 65 dB – det svarer til en normal samtale – samt klimaanlæg (tilbehør) som giver operatøren mulighed for at regulere temperaturen, hvilket sikrer fuldstændig komfort under hele vagten.

·         Valg mellem 'Eco'- eller 'Pro'-tilstande

Den energieffektive ECO-funktion er ideel til begyndere, da den giver mere tid til manøvrer, mens PRO-funktionen indeholder avancerede indstillinger for mere erfarne operatører.

-          Så har du kørekomfort på et helt enestående niveau!

Vil du også gerne høre mere? Så ring til os på tlf. 72 210 210 eller læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Send til en kollega

0.078