23948sdkhjf

RAVAS RCS Hy-Q-52 Meget præcist hydraulisk vejesystem.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS RCS Hy-Q-52 er det nyeste hydrauliske vejesystem fra Hollandske RAVAS, som betegner sig selv som nr. 1 indenfor mobile vejesystemer, med en tolerance på kun 0,2% af kapaciteten.

RAVAS RCS Hy-Q-52 har et 5” farvedisplay med touch funktion, der er meget nem at bruge i dagligdagen, og kan anvendes fra den lille stabler til firmaets store truck optil 100 ton.

Når systemet mærker at der løftes en byrde, vises der en gul pil midt på skærmen, som betyder at man skal løfte, når der er hævet et stykke, vender pilen nedad og man skal sænke, derefter vises vægten, som bliver stående på skærmen. Selve vejningen tager ikke lang tid, fordi der vejes mens slæden er i bevægelse.

Der er mulighed for at lagre 10 faste TARA værdier, eller lave auto- eller manuel TARA.

Sikkerhed er der også tænkt på. Hele tiden vises der en bjælke i højre side af skærmen, som fortæller hvor tæt man er på kapacitesgrænsen af den truck man anvender. Vil man løfte gods ned fra et lad, kan man med det samme se om trucken er istand  til af klare opgaven, og det er inden man har lavet en vejning.

RAVAS RCS Hy-Q-52 er ikke følsom overfor forskudt lastcenter, brug af rotator, klemmer eller andet tilbehør man bruger for at løfte sit gods.

De vejedata man får i løbet af en arbejdsdag, kan enten gemmes i et USB stik, eller sendes til et Excel ark på sin pc, via en gratis RAVAS app på sin telefon. Mulighederne ligger som std. I systemet og koster ikke ekstra. Der er også mulighed for at tilvælge en printer, så ham har sine vejedata i papirform med det samme.

I RAVAS RCS Hy-Q-52 er der også den mulighed at koble enheden op på virksomhedens wifi system og være koblet på ERP/WMS systemet online eller offline. Her kræves et tilvalgt software system fra RAVAS.

Prisen er kun 16.675,- DKK  for selve systemet, dertil skal lægges monteringen og moms.

 

Kontakt Henrik fra HSØ ApS hvis du ønsker yderligere oplysninger og anvendelsesmuligheder for dette produkt.  Ring på: 26 28 40 33


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Send til en kollega

0.064