23948sdkhjf

Business Controller søges til projektansættelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Kan du løfte vores PowerBI system til næste niveau? og har du evnen til at tænke som business controller hos Mitsubishi Forklift Trucks, Logisnext Denmark A/S?

Projektansættelse - Business Controller/PowerBI

Kan du løfte vores PowerBI system til næste niveau? og har du evnen til at tænke som business controller hos Mitsubishi Forklift Trucks, Logisnext Denmark A/S.
 

Vores organisation udvikler sig hurtigt, og vi har mange nye idéer og behov for at udvide vores PowerBi-miljø. Derfor vi søger en person, der med en proaktiv adfærd og et selvstændigt drive, kan skabe værdi for virksomheden ved hjælp af PowerBI-løsninger, samt brænder for at få en god reference på CV’et.

Der er tale om en projektstilling af forventet varighed på 3-4 måneder.
Projektet er forankret i vores Finance team, med reference til CFO’en, men projektet favner den samlede organisation med Salg, Service og Økonomi.

For at få succes i stillingen skal du være selvkørende, have fremragende analytiske færdigheder og forretningsforståelse, for at kunne arbejde med vores data og den underliggende datamodel.

På denne baggrund skal du understøtte idéerne fra vores Salg- og Serviceorganisationer, med henblik på yderligere udvikling af PowerBI Easy-To-Use-løsninger til vores forretningssegmenter. Den rigtige kandidat vil være i stand til at drive analyseprocesserne og identificere, bidrage til og understøtte udviklingen af kommercielt understøttende løsninger.

I dagligdagen vil du indgå i en tæt dialog på tværs af organisationen, hvilket vil tjene som et udgangspunkt for din indsigt og forståelse af virksomheden. Du vil derved kunne bidrage til den videre udvikling af vores PowerBI-løsninger, med kvalitative og kommercielle løsninger til vores Salgs- og Service organisationer. 

Kvalifikationer og kompetencer:

•      Praktisk erfaring med PowerBI, DAX samt Excel-PowerPivot, som er afgørende kvalifikationer.

•      Kommercielt engageret person, som skal kunne spænde over hele værdikæden i virksomheden.

•      Analytisk velfunderet, er opsøgende og idérig, i forhold til at skabe PowerBI-løsninger.

•      Da du vil komme til at arbejde i et internationalt miljø, forventes engelsk i skrift og tale.

 

Med udgangspunkt i Finance-organisation forventer vi at du, i samarbejde med vores voksende Salgs- og Service organisationer, skal:

•      Udvikle analysemodeller og Easy-To-Use løsninger.

•      Bidrage til en udvidet salgssupport, nemmere rapportering og analyser i bred forstand for vores forretning.

•      Bidrage til at videreudbygge PowerBI-analyseværktøjerne og den bagvedliggende datamodel.

 

Vi tilbyder:

•      Et selvstændigt og ansvarsfuldt job.

•      Lønpakke baseret på dine kvalifikationer og personlige indsats.

•      Godt arbejdsklima i en uformel organisation.

 

Arbejdspladsen er beliggende i Greve og Vejle, og der må forventes lejlighedsvis pendling derimellem.

Yderlig information om stillingen og Logisnext Denmark A/S, kan fås hos CFO Steen Gadsbøll på tlf. 29697061. Skriftlig ansøgning med CV fremsendes til dkjob@logisnext.eu mærket “PBI Business Controller”. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale. 

Sådan ansøger du:

Skriftlig ansøgning med CV fremsendes til dkjob@logisnext.eu mærket “PBI Business Controller”. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Om virksomheden:
Mitsubishi Forklifttruck - Logisnext Danmark tæller ca.100 medarbejdere og har hovedsæde i Greve. Virksomheden har et stærkt varemærke indenfor materialehåndtering og en landsdækkende service organisation. På globalt plan er virksomheden ejet af Mitsubishi Logisnext der igen er ejet af MHI. Mitsubishi omsætter det samme som Danmarks Brutto National Produkt.

Mitsubishi er samlet blandt de 5 største virksomheder i verden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Billeder & videoer

Businesscontroller\njob\nmitsubishi\nMitsubishiforklifttrucks\nLogisnextdenmark

Send til en kollega

0.067