23948sdkhjf

RAVAS 3200-F dokumenterer dine vejninger.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS 3200-F professionel palleløfter med vægt der som standart dokumenterer alle vejedata. Vejedata kan sendes til Excel ark på pc.

RAVAS 3200-F er en af RAVAS's topmodeller, med forhøjet display, der giver en god ergonomisk rigtig palleløfter med vægt, til den kræsne bruger.

Kapacitet på 2.000 kg. med en tolerance på 0,1% af det vejede, som vises i 200 gr. Interval.

Stort aftageligt industri batteri, til 30 timers brug. Man kan skifte med ekstra batteri, eller lade natten over, uden at palleløfteren behøver at holde stille mens fabrikken kører.

Palleløfteren dokumenterer som standart vejedata, som kan sendes til Excel ark på pc via app og smartphone eller tablet. Har man en telefon der er koblet sammen med palleløfteren, gemmer man alle vejedata i telefon, og sender dem i en CSV fil til en  pc til videre behandling.

Benytter man palletanke i produktionen, kan man bruge sin smartphone som display. Det betyder at man kan stå ved hanen og lukke, når den ønskede mængde er tappet af, uden det kræver hjælp fra andre. Der kan også tilvælges et automatisk relæ' system der selv åbner og lukker efter vægt.

Denne RAVAS palleløfter med vægt kan tilvælges med mange optioner, og bl.a. integreres med ERP/WMS via on-line wifi, godkendt til handel, finere graduering, rustfri, eller blot en printer.

HSØ ApS der har importen af RAVAS i Danmark sælger RAVAS 3200-F på bestilling til: 12.045,- DKK excl. moms.

RAVAS nr. 1 indenfor mobilvejning:  www.hsoe.eu/ravas.php

Send en bestilling til: hsoe.hsoe.eu eller ring på 26 28 40 33 så finder vi sammen den rigtige løsning til Jeres behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Send til en kollega

0.078